SOON creëert maatschappelijke business cases met en voor partners. Wij realiseren ambities…

.. in een wereld die roept om leuke, goede en logische oplossingen voor de problemen van onze tijd. Oplossingen waarin voor iedereen winst wordt gecreëerd. Voor de klant, de samenleving én de ondernemer. Want de wereld verbeteren doe je niet door met je vinger te wijzen. Dat doe je door mensen mee te nemen in een leukere, betere, logische business case.

Een greep uit ons portfolio:

Voor Rabobank Utrecht ontwikkelden we een seniorenservice waarmee senioren hun financiële zelfstandigheid terugwinnen en de Rabobank een sterk groeiende klantengroep van senioren weer aan zich bindt.

“Met SOON hebben we in een prettige samenwerking een goed traject doorlopen. Senioren zijn nu echt een aparte doelgroep geworden voor onze bank.”

Met Cordaid hebben we een visie op sociaal ondernemen ontwikkeld, van waaruit een pilot business case in India is opgezet. Deze pilot biedt een serieus antwoord op de drinkwaterschaarste in India.

“Meer dan 1500 families in India hebben een kaart gekocht waarmee ze nu toegang hebben tot schoon water. De Smart Watershop staat!”

In samenwerking met Universiteit Utrecht en Utrecht Science Park bouwden we drie jaar op rij een daktuin bovenop een parkeergarage. De Daktuin is gebouwd met restmateriaal, de nodige fotosynthese en een flinke dosis positieve energie van meer dan 100 vrijwillige enthousiastelingen. Zo laten we op duurzame, sociale en creatieve manier zien: ‘Zo kan het ook!’

Eurocommissaris Creçu: “De Daktuin is een bijzonder voorbeeld van waar studenten, ondernemers, partners en professionals elkaar ontmoeten en kruisbestuiving plaatsvindt”