CHANGE-300x205

Als je een van onderstaande vragen met “Ja” antwoord op, dan is SOON voor jou de oplossing!

  1. Zit jouw organisatie met een vraagstuk op het gebied van ondernemen of juist op het gebied van maatschappij en duurzaamheid?
  2. Ben je student of net afgestudeerd en wil je werkervaring opdoen en jezelf ontwikkelen als sociaal ondernemer?

Organisaties

Als organisatie (profit en non-profit) kun je SOON inschakelen om je eigen organisatie eens met een frisse blik te bekijken. Als sociale organisatie kun je SOON inschakelen om  jezelf meer ondernemend in de markt te zetten. Voor commerciële  bedrijven is SOON ook een interessante partner, bijvoorbeeld om het bedrijf een meer sociaal en duurzaam karakter aan te meten. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robbert via robbert@discoversoon.nl om te kijken wat SOON voor jou zou kunnen betekenen.

Studenten

Als student of afgestudeerde kun je bij SOON aan de slag met een van de vraagstukken van organisaties of meewerken aan onze eigen sociale en duurzame initiatieven. Bij SOON werk je aan projecten binnen bestaande maatschappelijke én commerciële organisaties. Alle stages hebben grote verantwoordelijke taken met veel eigen inbreng. SOON begeleidt je daarbij en biedt je een werklocatie, netwerk, vergoeding en coaching. Een frisse blik en ondernemende geest die van aanpakken weet. Leergierig, nieuwsgierig, enthousiast en zelfstandig. Herken jij jezelf in dit profiel? Kijk dan snel bij vacatures of er iets voor jou tussen zit of neem contact op via info@discoversoon.nl.