De kracht van SOON

SOON is een initiatief van Iesja Westerbeek en Robbert Maas. In 2011 hebben zij samen SOON opgericht om studenten én organisaties samen te brengen in het sociaal ondernemen. Iesja en Robbert ontmoetten elkaar tijdens hun master Bestuur & Organisatiewetenschap in Utrecht. Beide stroomden over van de ambitie en de wil om daar direct resultaat mee te boeken. Met ondersteuning van de Universiteit Utrecht en het Utrecht Valorisation Centre richtten zij hun eigen sociale onderneming SOON op.
 

Inmiddels heeft SOON haar plek ingenomen in sociaal ondernemend Nederland. Met haar kennis en ervaring, inspireert en stimuleert SOON studenten en organisaties op sociaal ondernemende thema’s. Er zijn vele succes- en impactvolle projecten ontstaan, zoals bijvoorbeeld De Daktuin Utrecht, Watershops in India, NEST en De Maaltuin.

Een netwerk van gamechangers

netwerken

 

SOON is geen traditionele organisatie, maar functioneert in een netwerk van gamechangers. Voor elk project en elke opdracht worden de juiste ondernemende (young) professionals, partners en studenten gevonden. Zo is bij elk project de samenstelling weer anders en zitten de juiste personen altijd op de juiste plek! Eigenaar en ondernemer Robbert Maas is de vaste prik binnen SOON. Hij leidt het gedachtegoed, werkt mee in de projecten en maakt de perfecte matches.

Robbert’s achtergrond ligt in de sociale- & organisatie wetenschappen. Zijn hart lag al bij sociaal en duurzaam ondernemerschap, voordat hij überhaupt wist wat het was. Gecombineerd met een passie voor inspireren en innoveren is hij is dan ook de ideale persoon om sociale start-ups te begeleiden en nieuw vuur in een project te stoppen. Zijn verlangen naar concretisering zet de SOON’ers én onze opdrachtgevers aan om grootse ideeën om te zetten in werkbare plannen.