As We Speak is een online magazine over vooruitstrevende projecten in Utrecht. Het is een project waarbij As We Speak als groep mensen projecten zoeken die zij inspirerend vinden en  waar As We Speak enthousiast van wordt. Deze verzamelen zij omdat het hun passie is.

Vanaf het begin af aan is As We Speak betrokken bij SOON. As We Speak was op zoek naar leuke projecten en mensen die weten wat er speelt in de stad Utrecht. Robbert en Iesja zijn dit soort mensen en daarom is As We Speak een samenwerking aan gegaan. Zij waren op zoek naar beginnende projecten en bedrijven. SOON heeft As We Speak geholpen bij het opzetten het bedrijf in Utrecht.
as we speak
Wat As We Speak ziet is dat veel mensen met de wereld bezig zijn en dat ze dit doen omdat ze geloven in wat ze doen. Juist deze mensen krijgen geen aandacht. As We Speak geeft deze mensen die vanuit hun eigen kracht met vooruitstrevende dingen bezig zijn, de aandacht die ze verdienen door hen met elkaar te verbinden en hen een plekje te geven in het magazine van As We Speak.

As We Speak bestaat uit een groep jonge, lokale insiders die vernieuwende projecten uitlichten. Zij zien de toekomst positief in en worden enthousiast van de vele ontwikkelingen in een stad. As We Speak wil dit enthousiasme overbrengen door deze projecten aandacht te geven met hun weblog. As we Speak is allereerst opgericht voor de stad Arnhem en SOON heeft hen geholpen met het oprichten van een weblog voor Utrecht! Vanaf het begin af aan zijn wij betrokken geweest bij As we Speak. De oprichters waren op zoek naar leuke projecten en mensen die weten wat er speelt in de stad Utrecht en wij konden hen daarmee helpen!

Wil je meer weten? Neem een kijkje op hun website.