Het verhaal van De Maaltuin begon in 2016. In slechts vier weken tijd bedachten en realiseerden we het concept. Een prachtige plek met vele exotische bloemen, planten en bomen. Een diner in de tuin, midden tussen het fundamentele en baanbrekende onderzoek van de Universiteit Utrecht. Live muziek, een prachtige ambiance en speciale aandacht voor de lekkerste plantjes, zaden en bloemen. Het resultaat was een compleet uitverkochte editie met lovende reacties. Zo groeiden we uit, elke editie weer een stukje groter. Tot we in 2019 besloten op reis te gaan, langs locaties in Nederland die fantastische verhalen te delen hebben, en behoefte hebben aan de doelgroep die De Maaltuin op de been weet te brengen. In 2019 vindt je ons o.a. bij Paleis Soestdijk, Trompenburg Tuinen in Rotterdam en de Botanische Tuinen Utrecht.

Wat kan ik verwachten?

De Maaltuin opent haar deuren voor bedrijven én particulieren. Gezamenlijk neemt u plaats aan onze lange bourgondische tafel. Het viergangendiner wordt verzorgd door The Colour Kitchen On Tour: Een sociaal ondernemend restaurant, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kneepjes van het vak leert en begeleid richting diploma én werk. Gezien de bijzondere locaties van De Maaltuin maken we begeleide  wandelingen en delen we verhalen in beleving en gerecht.

Voorgaande edities van De Maaltuin zijn steevast vóór opening uitverkocht. De volgende editie meemaken? Kijk op www.demaaltuin.nl en schrijf je direct in.