Na een weergaloos succes in 2016 en 2017 keert De Maaltuin terug in de Botanische Tuinen van Utrecht. Een prachtige plek met vele exotische bloemen, planten en bomen. Dit jaar dineren we in de onderzoekskas, midden tussen het fundamentele en baanbrekende onderzoek van de Universiteit Utrecht. We verzorgen live muziek, een prachtige ambiance, een snufje inspirerende kennis en natuurlijk een heerlijk diner.

Tijdens de avond nemen we je mee in de bijzondere omgeving van de Botanische Tuinen, met speciale aandacht voor de lekkerste plantjes, zaden en bloemen.

Waarom dit initiatief?

Tussen al het bouwgeweld van de trambaan en de diverse verbouwingen in het Utrecht Science Park ligt een oase van rust: de Botanische Tuinen. Een gebied dat – zo vinden wij – een iets tè goed bewaard geheim is. We nodigen u graag uit voor een unieke, eenmalige beleving op eigen terrein!

 

Wat kan ik verwachten?

De Maaltuin opent haar deuren voor bedrijven én particulieren. Gezamenlijk neemt u plaats aan onze lange bourgondische tafel. Het viergangendiner wordt verzorgd door The Colour Kitchen: Een Utrechts sociaal ondernemend restaurant, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kneepjes van het vak leert. Gezien de bijzondere locatie van het pop-up restaurant zullen we ook een avond wandeling door de Botanische Tuinen maken, met uitleg over haar prachtige ora.

 

De Maaltuin 2018 is met 2100 bezoekers volledig uitverkocht. De volgende editie meemaken? Kijk op www.demaaltuin.nl en schrijf je direct in.