De Young Economic Board Utrecht is nu officieel gestart. Afgelopen 13 oktober presenteerde Robbert deze nieuwe organisatie op het Get Connected jaarcongres van de Economic Board Utrecht. En daar blijft het niet bij. 1 december hebben we ons eerste event!

Wat gaat daar gebeuren?

Een hele hoop! We zijn nog maar net begonnen maar we pakken al flink uit voor de eerste editie. Samen met het ROC en gemeente Stichtse Vecht hebben twee hele mooie casussen opgepakt. Zij hebben flink behoefte aan jonge, frisse en ondernemende oplossingen voor hun uitdagingen. Dat komt uit. De toppers van Jonge Honden zorgen voor 2 hele toffe methodieken waarmee de casussen te lijf kunnen.

Mayke Blok is mediastrateeg bij De Correspondent. Zij pakt dit event uit met een MiniMasterclass ‘Maak van je bedrijfsverhaal een feestje’. De Correspondent begon drie jaar geleden bij nul. Inmiddels hebben ze een flinke groep mensen aan ons kunnen binden, onder hen ook steeds meer echte fans. Hoe doen ze dat en hoe kan jij dat zelf doen? Wees er bij en je komt er achter.

Op zo’n eerste event moet je even goed proosten, dus natuurlijk ontbreekt de borrel ook niet. Drink een drankje met ons en ontmoet je nieuwe partner, opdrachtgever of vriend-voor-het-leven.

Wil je er bij zijn op 1 december? Dat kan! Iedereen is welkom en we nodigen je graag persoonlijk uit. Laat ons weten dat we jou er bij moeten hebben via een mailtje op hallo@youngeconomicboardutrecht.nl.

 

Wat heeft SOON hier eigenlijk mee te maken?

De Economic Board Utrecht staat pal voor Healthy Urban Living. Samen met flinke partners als BAM, UMC Utrecht en Rabobank werken zij aan een Groen, Gezond, Slim Utrecht. Daar kunnen wij ons natuurlijk wel in vinden. Maar, we zien ook nog kansen. Want wat dacht je van al die innovatieve, jonge en (sociaal) ondernemende geesten, die net onder de radar zitten? Die zijn megasterk in nieuwe oplossingen voor nieuwerwetse problemen. Tijd om die te verbinden aan de gevestigde orde, zodat we samen Utrecht nog veel sterker kunnen maken. Co-founder en ondernemer in SOON Robbert Maas vond dit een goed plan en zette samen met Pauline van Nouhuys (Utrechts Verbond), Jerien den Blanken (EBU, Ministerie V&J) en Sophie Bergisch (Stichting Move, De Correspondent) de Young Economic Board Utrecht op. Kijk voor meer info eens op www.youngeconomicboardutrecht.nl!