Hoezee Hoezee, het Daktuin team doet volledig mee! Bouwende Beesten, Groene Gerrits, Horeca Helden en Logistieke Lui hebben zich verzameld rondom de programmering van het jaarlijkse groene festijn. Bergen verantwoordelijkheden krijgen ze voorgeschoteld en draaien volledig mee binnen SOON.

De afgelopen paar weken hebben ze gegraven in het Daktuinverleden en flink wat nieuwe conceptzaadjes geplant voor de versie van de zomer van 2015. Door veel te brainstormen, vergaderen en ideeën uit te wisselen zijn ze tot een gezamenlijke visie gekomen… Ze gaan de komende maanden aan de slag om De Daktuin 2015 nóg leuker te maken dan voorgaande edities.

Het versgeperste Daktuin team duikt dus in een flink zwembad van to-do’s en heeft daarbij een aantal knappe kanjers bij nodig. Heb jij de komende maanden wat vrije tijd over? Heb jij groene vingers en tenen? Proost iedereen op jouw schuimende tap-kunsten? Of ben jij van alle daktuintjes thuis? Spek je CV met iets unieks. Bekijk hier de vacatures en wordt onze nieuwe held!