Afgelopen jaar heeft SOON aan een bijzonder project gewerkt: de Culturele Zondag Win-Win.

Culturele zondag is in Utrecht een bekend instituut. Al vijftien jaar gooit dit concept 6x per jaar de binnenstad overhoop. Het wordt hoog gewaardeerd (gemiddeld met een 8) en de bezoekersaantallen zijn groot (10.000 – 60.000).

De directie van Culturele zondagen heeft SOON gevraagd een van deze zondagen te organiseren, en dan helemaal in het teken van sociaal ondernemerschap. Een betere kans om heel Utrecht kennis te laten maken met deze nieuwe economie krijg je niet snel!

Op 30 oktober barst het feest los. Samen met meer dan 50 partners zetten we een programma vol experimenten, presentaties, lezingen, ervaringen, markten, exposities en theater neer. Meer dan zestig activiteiten op vijf locaties met elk een eigen thema. Al onze persoonlijke helden zijn aanwezig, met uitzondering van Tesla CEO Elon Musk (als iemand zijn nummer heeft?).

Wij nodigen jou van harte uit om te komen kijken die dag. Het programma je hier. En om je alvast wat tips te geven:

Wees zeker aanwezig bij de lancering van de luchtradar, dit is SOON’s persoonlijke projectje en gewoon een ontzettend gaaf ding geworden!

Celicon Valley is genomineerd tot beste woordgrap van 30 oktober en is tegelijkertijd de grootste digitale speeltuin die dag. Ook even langs gaan!

Als je net als ik nog steeds geen idee hebt welke kleding nou wel en niet oké is, check dan het oude Postkantoor op Neude. Kan je gelijk Floortje Dessing ook even de hand schudden!

Heel graag tot 30 oktober!

Liefs,

SOON