Back to Business! Onze warme Broedplaats én gezellige Winterkas staan in het Utrecht Business Magazine: hét regionale zakenmagazine van Utrecht!

Afgelopen jaar openden wij een broedplaats voor startende, innovatieve ondernemers. Daar kunnen de ondernemende kuikentjes zich ontwikkelen en het ondernemerschap in zich laten groeien. Publiek kan in de broedplaats terecht om producten aan te schaffen of een bijeenkomst bij te wonen. Daarnaast organiseren we diverse workshops en trainingen, bijvoorbeeld over crowdfunding of pitchen.

Tot slot bieden we ook werkplekken aan om in een rustige en fijne omgeving geconcentreerd ideeën te laten broeien. Kortom, het is meer dan de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen! We hebben pop-up stores op het Utrecht Science Park en in Hoog Catharijne.

 

De Winterkas wordt geprezen als dé plek die inspireert. Een maand lang stond de Kas op het Utrecht Science Park en was  een ruimte voor ontspanning en bijzondere ontmoetingen. Tussen het groen uit de Botanische Tuinen hebben lezingen, workshops, symposia en kennisevenementen plaatsgevonden.

Wij mogen alweer terugkijken op een zeer geslaagde en supergave eerste editie. We willen iedereen bedanken voor jullie bijdrage. Jullie hebben de Kas gevuld met nieuwe ideeën, pittige vragen en mooie momenten die zorgen voor fijne herinneringen! Misschien tot volgend jaar!

UBM3