Openingsfeest De Daktuin 18 mei 15:00 – 21:00

Nog maar een paar nachten slapen en het dak gaat eraf, de grond eruit en de tap open! Aanstaande maandag proosten we op De Daktuin! Een openingsfeest waar iedereen al lang naar uitkijkt. Ontspannen, handen vies maken, complimenten vissen, happen en smakken; het kan allemaal. Laat je verrassen en komt dat zien!

Klik hier voor het Facebook evenement

De Daktuin is geopend van 18 mei t/m 26 juni op het dak van de Universiteit Bibliotheek op de Uithof. Op het dak is ook een Speeltuin, Zentuin en Proeftuin waar je logischerwijs spelletjes kan spelen, relaxen en snaaien! Daarnaast is er elke dinsdag ruimte voor Duurzame Dakpraat en kun je elke woensdag powernappen in een Daktuinige hangmat.

Bij een nieuwe Daktuin, hoort een nieuwe huisstijl en natuurlijk een kersverse website!
Gepaard met veel trots presenteren wij:  www.dedaktuinutrecht.nl!

Hier alvast een greep uit het programma:

6 juni 12:00 – 21:00 minifestival: UIT JE DAKTUIN

Ontmoet, ontspan en ontdek een dag lang tijdens dit minifestival! Fijne muziek, eten, marktkramen, cafétheaterfestivalacts, silent disco. Helemaal uit je Daktuin.

26 juni 15:00-21:00 sluitfeest: HET DAK ERAF

Nog één keer knallen en bewijzen dat zelfs het dak van een dakterras eraf kan!

Elke dag kun je genieten van de volgende onderdelen:

Zitten, hangen, zonnen: Kies een fijn plekje op De Daktuin en geniet! Kijk ondertussen je ogen uit, want ja: al die mooie meubels, plantenbakken en bouwsels zijn zelfgemaakt door de groen & bouwhelden uit ons Daktuinteam.

Lunchen en borrelhappen: Geniet dagelijks van De Daktuin Keuken. Proef onze heerlijke Dakbroodjes, Deel&Diphappen en Zoetigheden. Alles is vers, bio, lokaal en nog het beste: bedacht, bereid en geserveerd door de horecahelden uit ons Daktuinteam.

Ruilmuur en complimentkastje: Op De Daktuin zoek en vind je alles wat je nodig hebt. Vrije ruilhandel van boeken, spullen, oproepjes en zelfs complimenten in deze bijzondere kast. Ruim je kast en hoofd op en.. Kom ruilen!

Verhaalhalers: Bij deze creatieve kletsers kan je jouw verhaal doen of dat van een ander ophalen. Wie weet zie je jouw ervaringen en belevingen dan terug in een prachtige tekst, foto of illustratie. Voor nieuwsgierigaards en stiekeme voyeurs is de Verhaalhalershoek met expo en tekentafel in ieder geval een kijkje waard!

Droomboom: Aan deze prachtige boom groeit De Daktuin Community, compleet met al hun dromen. Ook de boom in?

Zie hier de gehele agenda 

ontspandaktuin