We hebben het er al vaker over gehad maar nu kunnen we eindelijk de officiële bevestiging geven: Green Office Utrecht gaat er komen!

 

En nu we dat weten, zijn we sinds gister hard bezig met het regelen van een ruimte, personeel en bovenal naamsbekendheid. Om dit laatste te realiseren organiseren wij op 19 juni tijdens de SURE-week onze eerste bijeenkomst die je niet wilt missen. Word daarom snel lid van de Green Office Linkedin of nieuwsbrief voor meer informatie.

Meld je aan bij: jasper@discoversoon.nl!

Green Office Utrecht zal zich vanaf september bezig houden met:

  • Community vorming:

Green Office Utrecht zal een groep ‘volgers’ creëren die zich bezighoudt met duurzaamheid op de UU. De activiteiten van deze ‘volgers’ zullen variëren van het bijwonen van een filmavond of borrel tot het organiseren van een evenement of meedoen aan een wedstrijd. Daarnaast zal Green Office Utrecht zich ook richten op het verspreiden van duurzaamheid en bijbehorend bewustzijn door de gehele      universiteitscommunity door middel van toegankelijke promotie campagnes.

  • Initiatieven faciliteren:

Het ondersteunen van bestaande en nieuwe activiteiten en projecten met financiële middelen, advies en contacten.

  • Communicatie:

Green Office Utrecht maakt middels haar communicatiekanalen het beleid en de activiteiten van de UU op het gebied van duurzaamheid inzichtelijk. Hierbij probeert zij een zo breed mogelijk beeld te schetsen van alle activiteiten die de UU (en nauw verwante organisaties) onderneemt en de doelstellingen die de UU zich stelt.