Bij NEST hebben we een nieuwe kracht! Terwijl we nog afscheid nemen van NESTSTER Ingrid, nestelt Suze, tweedejaars student CMV, zich in om Ingrid te vervangen.

Suze_2

Maar Suze is niet het enige groentje bij SOON. Deze maand zijn er nog 5 dames van de studie CMV (Cultureel Maatschappelijke Vorming) ons komen versterken, ondersteunen, assisteren en beïnvloeden met frisse blikken. Melissa, Olga, Arlet, Jonne en Lisa smeren al hun creativiteit over diverse projecten van SOON. Ze verdelen zich over functies als de communicatie binnen SOON, de programmering van de Daktuin en ook NEST krijg een rechterhand.

Daarnaast zullen ze ook gezamenlijk de handen bij elkaar steken voor SOON. Ze krijgen de verantwoordelijkheid over een heel gaaf project wat in een korte periode gerealiseerd gaat worden op de Daktuin… Stay SOONed!

De wereld van sociaal ondernemen smaakt voor deze CMVers naar veel meer, dus gaan ze ook gelijk aan de slag bij MOVE en zijn meteen geïntegreerd als volwaardige Office – kanjers. Welkom allemaal!

CMV-ERS_2