NA EEN VOLLEDIG UITVERKOCHTE EERSTE EDITIE IN 2016 OPENT POP-UP RESTAURANT DE MAALTUIN VAN 2 T/M 18 JUNI HAAR DEUREN. TEMIDDEN VAN DE BOTANISCHE TUINEN WORDT TER PLEKKE EEN 4-GANGEN DINER VOOR U BEREID. DÉ PLEK OM MET UW COLLEGA’S, PARTNER OF VRIENDEN TE KOMEN DINEREN.

Waarom dit initiatief?

Tussen al het bouwgeweld van de trambaan en de diverse verbouwingen in het Utrecht Science Park ligt een oase van rust: de Botanische Tuinen. Een gebied dat – zo vinden wij – een iets tè goed bewaard geheim is. We nodigen u graag uit voor een unieke, eenmalige beleving op eigen terrein!

 

Wat kan ik verwachten?

De Maaltuin opent haar deuren voor bedrijven én particulieren. Gezamenlijk neemt u plaats aan onze lange bourgondische tafel. Het vier-gangendiner wordt verzorgd door The Colour Kitchen: Een Utrechts sociaal ondernemend restaurant, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kneepjes van het vak leert. Gezien de bijzondere locatie van het pop-up restaurant zullen we ook een avond wandeling door de Botanische Tuinen maken, met uitleg over haar prachtige ora.

 

Kijk snel op www.demaaltuin.nl voor meer info en tickets!